Ploegentijdrit 2009

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zaterdag 26 september was het zover, de ploegentijdrit bij de Vughtseijsclub stond op het programma.
Het team bestond dit jaar uit Franc,Toon,Wilco en Ronald. Er was niet echt op getraind dit jaar maar we gingen uit van de ervaringen van eerdere jaren.
Het weer was wederom  prachtig en dat in september !!!!!!!!
Het nodigde uit om de tijd gereden tijdens de eerste keer (2007, 1.09.57 ) te verbeteren. Vorig jaar was dit helaas niet gelukt , er stond toen meer wind en er werd nog een heel stuk door de berm gereden. De tijd was toen 1.11.45 over 45 km.

Lees meer: Ploegentijdrit 2009

Diekirch-Valkenswaard

Verslag Diekirch-Valkenswaard 29-8-2009

Ronald, Franc en Toon waren deze keer de Bonken van de club.
Ronald reed voor de 1-ste keer en Franc en Toon voor de 5-de keer.

Lees meer: Diekirch-Valkenswaard

Lotto sprint Classic

Lotto Sprint Classic , 13-06-2009

Op de dag van Limburgs mooiste gaan we daar een niet naar toe, maar wordt de fiets gepakt voor de Lotto Sprint Classic. Start en finisch achter het circuit van Zolder.

Lees meer: Lotto sprint Classic

Limburg

Limburg, 04-07-2009

De zon was er, de koffie ook, Ad ook (alleen wat later) en de reis naar Limburg kon beginnen nadat de fietsen vakkundig in de bus vastgezet waren. Gelukkig was het touw lang genoeg.

Lees meer: Limburg

Haaren-Kevelaer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Verslag bezoek Kevelaer van Harrie, Jan, Cees, Frans en mij.

Na een heerlijk kopje koffie met appelgebak aan de kapelweg zijn wij maandag 15 juni op de fiets gestapt naar Kevelaer.

Lees meer: Haaren-Kevelaer