spinning

Spinning bij Health sity

Vrijdag 22 november hebben we een zeer geslaagde spinning avond gehad bij health sity Oisterwijk.

Lees meer: spinning

Opkomstbokaal

MARK SPOOREN WINNAAR OPKOMST 2013

xperia Ronald 374

Tijdens afgelopen najaarsvergadering is de bokaal aan Mark overhandigd door de vorige winnaar Jan van den Bijgaart.

Voor het eerste jaar lid en meteen in de wacht gesleept. Mark Proficiat !!

Mergellandroute

Op donderdag 1 augustus zijn we weer het Mergelland in geweest.

Arjan, Ronald, Jos, Franc, Mark, Cliff en Frans zijn onder een stalende zon in Geulle gestart.

In Eckelrade even doorgestoken naar Sint Geertruid

In Slenaken aan de koffie met vla.

Tussen Slenaken en Wijlre, waar we onze tweede stop hadden,hebben we serieus ons best gedaan op De Camerig, Vaalserberg,Kruisberg en Eyserbos.

Afstappen staat gelijk aan 'n kratje bier volgens Ronald.  We hebben er nog een paar te goed.

Na  de stop in Wijlre natuurlijk De Keutenberg, Hulsberg en nog wat  steile pukkeltjes.

Moe, maar voldaan en gebruind zaten we om een uur of vier  op het terras in Geulle.

Voor herhaling vatbaar.

Frans

Leyetocht 2013

leyetocht sticker rond-300x295

Zaterdag 17 augustus stond de MTB tocht in Helvoirt op het programma voor de liefhebbers. Als er een record aantal deelnemers zijn (1260) en  de mooiste foto komt in de krant zegt dat genoeg:

19-08-2013 215626 jan in de krant

Lees meer: Leyetocht 2013

clubtijdrit

Verslag van onze tijdrit woensdag 26 juni 2013.

Lees meer: clubtijdrit