Zoektocht naar voorzitter te vergeefs

Ter voorbereiding op het Veluwe Zoom Avontuur was er zaterdag 28 april een training in de duinen georganiseerd.
Blijkbaar heeft onze club veel bikers met zelfvertrouwen, want alleen het duo Frans en Frans (ook voor feesten en partijen) had de reis naar de Rustende Jager ondernomen.
Na de verplichte foto “voor” doken we het bos in. Al snel was duidelijk dat de ene Frans de ander niet is. Onze voorzitter had duidelijk meer moeite zich staande houden op het (toch wel) moeilijke parcours. Om een extra rustmomentje af te dwingen trapte hij vervolgens zijn ketting aan flarden. Nu zijn MTB-ers niet voor een schakeltje te vangen, dus naar een kleine repartie kon het weer verder. Nu zijn voorzitters ook niet voor 1 gat te vangen, dus ging  de ketting er weer aan. (op tijd schakelen is dus toch een kwaliteit) maar ook nu weer zijn de MTB-ers niet voor twee schakeltjes te vangen. Na dit rustmomentje kan het tempo omhoog, waarbij we onze voorzitter uit het oog verliezen.
Ondanks de inzet van de hulpdiensten zagen we onze voorzitter pas terug in onze thuisbasis “de Michel” .
img_2865
Onze overgebleven Frans (altijd handig dus om er 2 mee te nemen) hebben we toch nog wat kunnen leren. Op naar de Veluwe.
                                  img_2861                                     img_2864