Vrijdag 14 oktober 2011 zijn we met een viertal leden vertrokken naar de Jaarbeurshallen te Utrecht om het nieuwste aanbod aan fietsen te aanschouwen.

Franc, Wilco en ik zijn hiervoor met de trein vanaf Den Bosch naar Utrecht getogen.
Michel had zich later in Utrecht bij ons gevoegd.

Fietsen gemaakt van bv, aluminium, titanium, hout en bamboe, of een combinatie ervan.
Race , Mountainbike, toer, alles was er in allerlei merken.
Fietsvakanties, fietskleding, fietsonderdelen noem maar op, het was er.

In de stand van Bicycle Line, zagen we tot onze verbazing ons nieuwe tenue in het kledingrek hangen.
Hierdoor hebben onze sponsors landelijke bekendheid gekregen.
Noem dat nog eens waar voor je geld.

foto0008                       foto0009

We hebben meteen een van de sponsors bereid gevonden om met het shirt op de foto te gaan.

In de stand van Jan Janssen zagen we zelfs een fiets die mijn naam droeg.
Ik moet zeggen een schitterende, knappe, degelijke, robuuste en eerlijke fiets.
Die past wel een beetje bij mij.
Dat moet de volgende worden.

Wilco en ik hebben Henk Lubberdink nog gesproken, die kennelijk door Merida was ingehuurd en hebben van hem enkele tips gekregen mbt de aanschaf van een fiets.
Hij bleek zelf ook clinics te geven, misschien iets voor de toekomst om hem eens uit te nodigen.

Een zeer vermoeiende maar wel leuke dag, die we met een etentje bij een Turks restaurant hebben afgesloten.

Jan van den Bijgaart