ONS VERZET STERK GROEIEND, ACTIEF EN VERNIEUWEND

Binnenkort in de weekbladen: Wielerclub Ons Verzet uit Haaren zit in een periode van vele ontwikkelingen. Een actieve groep binnen de vereniging heeft met behulp van sponsoring gezorgd voor een geheel nieuwe kledingset.

In geheel nieuwe kleurstelling met opdruk van alle sponsoren kun je ons vooral op zondagmorgen en woensdagavond in de omgeving in actie zien. Het aantal leden is dit jaar gegroeid van 22 naar 30.Zo groot zijn we vanaf de oprichting in 1987 nog niet geweest.

Binnenkort starten we met de voorbereiding van ons 25 jarig jubileum (in 2012). Een hechte en stabiele wielerclub mag en moet daar wel even bij stil staan. Het gaat namelijk niet allemaal vanzelf, oftewel je moet er met z’n allen wel voor willen gaan.

Gezien de groei van de club en de inzet van velen bij diverse activiteiten hoeven we ons voorlopig geen zorgen te maken. Lopende dit seizoen hebben we nog diverse toertochten in ons programma, rijden onze individuele tijdrit, een ploegentijdrit en zoeken de meest steile klimmetjes in Limburg op.

Digitaal zijn we te volgen op www.wielerclubonsverzet.nl

Frans van Empel