Verenigingspresentatie

Afgelopen dinsdag 23 november was de verenigings- en ondernemerspresentatie voor nieuwe inwoners van de gemeente Haaren in het gemeentehuis.  Jos en Ronald waren namens de club vertegenwoordigt en hebben de club hier voorgesteld aan de nieuwe inwoners.

We werden om 18.30 welkom geheten door de burgemeester en wethouders. Dhr Ronnes presenteerde onder het genot van de koffie dmv powerpoint het wel en wee van de gemeente. Daarna konden de inwoners (+/- 40 ) langs de verenigingen voor informatie en een praatje. Al snel kwamen we in contact met mensen die interesse hadden in fietsen. Jos had zijn fietsen een extra poetsbeurt gegeven wat een mooi plaatje opleverde (kijk hem maar eens blinken). Wel kregen we de vraag hoe we toch konden fietsen op een fiets zonder pedalen. Dit was natuurlijk het geheim van Ons Verzet. We hebben flyers uitgedeeld en op de laptop waren de allermooiste actie foto's van afgelopen jaren te zien. Na een hapje en een drankje konden we om 20.30 onze spullen weer in pakken en zat het er al weer op.

verenigingspresentatie                    presentatie 1