Wielerclub "Ons Verzet"


Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.wielerclubonsverzet.nl/templates/ta_onsverzet30_j25/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.wielerclubonsverzet.nl/templates/ta_onsverzet30_j25/html/modules.php on line 36

Afsluiting fietsseizoen 2010

Afgelopen week werd het seizoen afgesloten met de snertrit , najaarsvergadering en uitreiking beste opkomst en de pechprijs 2010.

  

SNERTRIT :

 

Zaterdag 31 oktober werd het fietsseizoen op de weg afgesloten met de snertrit.

Om 15.30 vertrokken met 11 fietsers. De weg was nat maar het weer was goed, regenen had het al genoeg gedaan.

Een mooi gezamelijk rondje gemaakt via Lennisheuvel-Spoordonk-Oirschot-Middelbeers-Haghorst-Oisterwijk . Om half zes waren we terug bij De Michel waar het ontvangstcomite al lang op ons zat te wachten. De fietsen waren toe aan de grootste wasbeurt van het seizoen, het leek wel of we dwars door de duinen hadden gereden. Mike had gezorgt voor heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek die we ons goed lieten smaken. Nadat de grootste dorst weg was konden we huiswaarts keren en zat het fiestseizoen erop.

 

NAJAARSVERGADERING :

 

Tijdens de najaarsvergadering werd het afgelopen seizoen door gesproken en ideeen opgedaan voor het nieuwe seizoen. Ook werd ingestemd met kleding voor het nieuwe seizoen. De kledingcommisie zal zorg dragen voor de invulling hiervan en verdere ontwikkelingen zullen aan de leden doorgegeven worden. 

 

BESTE OPKOMST/PECHPRIJS 2010 :

 

Tijdens de najaarsvergadering van 3 november werd voor de eerste keer de wisselbokaal voor de beste opkomst en de pechprijs (goudenfietspomp) uitgereikt.

De snertrit was dooslaggevend wie de wisselbokaal beste opkomst mee naar huis mocht nemen. De voorzitter had de eer de prijs uit te reiken aan Frans van Empel. Jos was goede tweede. John,Toon en Ronald moesten de derde plaats delen.

 

De pechprijs ging naar Jo Vugts omdat hij naar een zware valpartij niet meer heeft meegefietst in clubverband. Reden voor ons om de prijs aan hem toe te kennen. Jo besloot ook om te stoppen bij de club . Hij is een van de oprichters van de club en zit al bijna 30 jaar op de racefiets. Jo werd bedankt voor zijn inzet en de vele gezellge fiets kilometers.  

 

  pechprijs voor Jo Vugtsuitreuking beste opkomst 2010

      wisselbokaal beste opkomst                       pechprijs 2010

                  


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.wielerclubonsverzet.nl/templates/ta_onsverzet30_j25/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.wielerclubonsverzet.nl/templates/ta_onsverzet30_j25/html/modules.php on line 36