Tochtje Limburg

Zaterdag 17 juli stond een dagje Limburg op de kalender.

Om 7.30 met 5 leden vertrokken naar Geulle om de Mergelland route te fietsen.

Om 8.45 aankomst in Geulle waar we de koffie en STROOPWAFELS ons goed lieten smaken. Organisator/catering en tom-tommer Frans had het weer goed geregeld !!. Na de nodige verkleedpartij vertrokken. Het was van korte duur want we konden snel omkeren omdat er iemand achter kwam dat hij de verkeerde sokken nog aan had. Kniekousen met het te verwachtte weer (25 graden) leek ons ook niet echt nodig. In Geulle beginnen betekent lekker infietsen voordat de eerste heuvels komen. Na 30 km begon het een beetje te regenen ( mugge zever luide de term), was wel lekker. Helaas reed John een lekke band. Op de Camerig begon het iets meer te druppelen maar dit was precies onder koffietijd en jawel, vlaaientijd. Verder gereden en even van de route af gegaan om de kruisberg erbij te pakken. Deze was voor Miriam helaas iets te steil, maar ze kwam wel boven !. Boven waren nog meer Brabanders even aan het bijkomen,voor de meeste was de brug bij Hedel de grootste berg op hun trainingsrondje. Rond 15.30 waren we terug in Geulle en konden we voldaan terugkeren naar Haaren waar we onder het genot van het heerlijke biertje besloten om binnenkort nog maar een keer terug te keren. De route van vandaag is vastgelegd op de GPS van Cliff. Helaas was de fotograaf er vandaag niet bij om een mooi plaatje te schieten.

Klik hier voor de gereden route (Cliff bedankt !!!)

Frans , John , Miriam , Cliff en Ronald