Esche fietstocht

Zondag 27 juni stond de Esche fietstocht op het programma.

Om 8.00 vertrokken bij de Michel met 8 leden.

Frans moest op het laatste moment zeggen. Hij vond het beter om dicht bij de wc pot te blijven, het buikje was niet helemaal goed.

Het weer was super goed, we moesten er wel voor zorgen dat het vochtgehalte op peil werd gehouden. Kees werd bij de start al verkozen tot directeur van de dag. Niet harder als 30 km/h werd bij de start bepaald. Via Biezenmortel-Udenhout-Oisterwijk-Moergestel-Biest Houtakker werd er koers gezet richting Haghorst. Onderweg moest de directeur maar 1 keer ingrijpen, de teller had zowaar 31 km/h aangetikt. De koprijders wisten een kortere weg naar de controle post maar werden teruggefloten, volgens zeggen hadden ze de pijltjes gemist, maar bij navraag hadden ze deze toch echt niet gezien!! In Haghorst kon het onstane vocht tekort al wat bijgevuld worden, we besloten om ook maar een lekkere Haghorstse meid er bij te pakken. Volgens Ad een aanrader zo'n lekker ding. Verder via MIddelbeers - Oostelbeers - Oirschot - Boxtel naar Esch. Zowaar moest de directeur even bij de orde geroepen worden toen deze in kopposite was gekomen en er als een haas vandoor wilde, bergaf. Nee vandaag 30 is 30. Rond 11.45 waren we in Esch waar we ons een oud bruintje goed lieten smaken. Het was een mooie tocht op een voor ons toch wel bekende route, maar toch weer anders gereden. Totaal 104 km op de teller erbij.

Bij deze bedanken we Kees voor de organisatie en de gezellige tocht.

Groet Ronald