Tilff-Bastogne-Tilff

Hierbij wederom een ooggetuigenverslag van T-B-T

4 padvinders in de Ardennen,

De klassieker T-B-T was 23-05-2010 aan de beurt . De vooruitzichten waren geweldig. Na wat aanloop problemen door Luik weten de drie dapperen Frans, Toon en Wilco de inschrijving te vinden. Franc is dan al even onderweg. (Franc die wel beschikt over klimmerskwaliteiten, of een motortje in zijn fiets) gaat voor de volle mep 244km. Wij zijn wat bescheidener en gaan voor de 136km. Na een rustige aanloop gaat het klimmen beginnen. Hier tekent zicht het bekende beeld zich af, uw vliegende reporter moet het vooral hebben van berg af. Bij de splitsing zijn we Frans in een keer kwijt. Later zal hij verklaren dat het allemaal te gemakkelijk was, dat uitgepijlde, maak ik denk TERRAS. Het blijft mooi fietsen in de Ardennen. Als we weer bij de auto zijn is Frans er al, inkl spannende verhalen, ja,ja.

Groeten Wilco