Verenigingspresentatie

Afgelopen dinsdag 23 november was de verenigings- en ondernemerspresentatie voor nieuwe inwoners van de gemeente Haaren in het gemeentehuis.  Jos en Ronald waren namens de club vertegenwoordigt en hebben de club hier voorgesteld aan de nieuwe inwoners.

Lees meer: Verenigingspresentatie

Afsluiting fietsseizoen 2010

Afgelopen week werd het seizoen afgesloten met de snertrit , najaarsvergadering en uitreiking beste opkomst en de pechprijs 2010.

Lees meer: Afsluiting fietsseizoen 2010

Ride for the Roses 2010

Zondag 5 september werd Ride for the Roses gereden. Dit jaar in Venlo met als startplaats de veiling van Flora Holland.

4 leden ( Henk, Harrie, Jan E en Jan L) trokken er op uit om deel te nemen aan de 110 km tocht van dit grote evenement om geld in te zamelen voor het KWF. En dat hebben ze gedaan, er werd maar liefst € 823.367,- bij elkaar gefietst !!!!!!!!!!

Lees meer: Ride for the Roses 2010

Smaak van de Leijstroom 2010

Afgelopen zondag was de smaak van de Leijstroom. Een fietstocht van 25 km en culinaire ondersteuning voor leden van de Rabobank en bestuursleden van verenigingen. Verenigingen konden op een financiele bedrage rekenen als ze mee deden.

Lees meer: Smaak van de Leijstroom 2010

Diekirch-Valkenswaard

Zaterdag 28 augustus hebben Franc, Toon en Michel de tocht Diekirch- Valkenswaard gefietst.

Dit jaar vertrokken en ondersteund door het BusHotel. (Misschien idee voor een vervolg !!)

Klik hier voor verslag van het team BusHotel.