raceclinic in uitvoering

Bij deze een korte terugblik op de onlangs gehouden raceclinic ( beetje te laat, maar toch.....)

Om 12.30 hadden we ons verzameld bij de Michel. Deelnmers kregen hier een goodiebag uitgereikt met oa drank en repen voor onderweg om te proberen. Met dank aan Maxim,Sponser en sportvoedingwebshop. Nadat we de laptop uiteindelijk aangesloten hadden op de beamer kregen we uitleg over trainingsopbouw en voeding. Koffie en gebak schuift er dan ondertussen gewoon mee in.

Buiten kregen we dmv pionnen uitleg over bochten techniek. De fiets van Adri werd nog even wat bijgesteld.

Daarna vertrokken richting Boxtel waar we bij cafe de Ketting het viaduct over de A2 een aantal keren op en af reden voor wat klim en daal techniek. Dit viel echter niet zo mee op zo'n klein stukje. Verder gereden naar het industrieterrein van Boxtel om nog wat bochten op snelheid te pakken. Vervolgens richting lennisheuvel-Spoordonk -Haghorst- Moergestel, waar we onderweg een soort kat en muis spel deden. we kwamen er toch wel achter dat dit nog wat training nodig heeft om als groep kop over kop te gaan rijden. Via Oisterwijk terug naar Haaren gereden.

Na evaluatie werd besloten om met Fons nog een keer naar Berg en Dal te rijden voor meer klim en daal techiek.

Met dank aan instructeur Fons Sommeldijk van www.nolimitbiking.nl

Hieronder wat actie beelden